Kilkameratene og Sørvikmark idrettslag har begge til disposisjon fine markeområder for løypekjøring. Og med et godt samarbeid har det i vinter vært mulighet til å gå i den fine traseen fra Kilkams lysløype og så mot Sørvika.

Kilkam har i vinter hatt fokus på å sette i stand traseen fra Kilbotn skistadion til Breivik via Lillehinnstein. Det ble brukt to skutere og sporsetter. Med godt samarbeid mellom klubbene kan man de neste skisesongene se for seg en lengre løype som går helt fra Breivik til Sørvika/Storvatnet.

Dersom det på sikt kan lykkes å etablere en alternativ løype rundt Sørlia skytebane, kan det fort også bli en mulighet til å gå Sørvikfjellet rundt.

Kilkameratene har i vinter hatt løypemaskinen ute av drift et par ganger og da har SMIL vært behjelpelig slik at vi har klart å holde eget løypenettnett åpent. Takk skal dere ha.