Jeg heter Thea. Jeg er født og oppvokst i Harstad og er 17 år. På fritiden liker jeg å spille fotball, danse, synge og være med venner. Fotball har alltid spilt en stor rolle i barndommen min, og det gjør den fortsatt. Nå spiller på damelaget til Kilkam, har veldig gode trenere og trives utrolig godt der.

Min fotballkarriere startet med at jeg fra 4 årsalderen fikk delta på fotballtreningene til min storebror Sander. Pappa var trener og jeg ble en “maskot”, som var med på trening, kamper og turneringer. Min aller første fotballkamp spilte jeg for Brage Trondenes når jeg var 5 år gammel. Det var veldig stort å få delta i Kilkamturneringen sammen med et jentelag, et år før mitt eget lag ble dannet.

Når jeg var 6 år, i 2009, startet jeg på Kilkam j03. Det er laget som har holdt sammen hele tiden og som er stammen på dagens damelag. Det beste med å spille fotball er det gode vennskapet som skapes og alle opplevelsene vi gjør sammen. Det er veldig artig å vinne kamper, turneringer og pokaler, men kanskje det aller viktigste er at man får venner og minner for livet.

Det er mange gode opplevelser å trekke frem. Jeg husker spesielt det året det var kok varmt under Kilkamcupen. Vi stilte med 2 lag, gradestokken viste 28 grader og vi måtte kjøle oss ned med iskaldt vann og i bøtter og spise is mellom kampene.

En annen stor opplevelse var første året vi var vi deltok i Piteå cup. I 8. delsfinalen måtte kampen avgjøres med straffespark. Det var tøft for oss, bare 11 år gamle å ta straffer. Vi vant, jeg scorte og vi feiret som om vi hadde vunnet turneringen. Andre store opplevelser er semifinalen i Piteå sist år der vi nesten slo et Spansk Akademilag (tapte på straffe), deltakelse alle år i Hålogalandsstafetten, stafett for livet der vi løp distansen Harstad-Oslo, Svolværturneringene og alle de artige overnattingene sammen med laget på ulike turneringer.

Jeg er veldig glad i klubben min. Det er som en stor familie. Den nye fotballhallen har gitt oss muligheter til å kunne trene på gress hele året. Jeg er takknemlig for å spille på Kilkam damelag. Klubben har ikke hatt damelag på lang tid, men gjennom gode trenere, den beste foreldregruppen og den flotte klubben, er vi nå klar for å spille 2. divisjonfotball.