Kilkam er en voksende klubb og ønsker å tilby ungdommer et lavterskel tilbudKilkam har utviklet et tilbud vi kaller for «Artig fotball» som er et lavterskeltilbud for ungdomsskole- og videregående skole elever som enten har sluttet eller kanskje har lyst til å prøve seg på fotball for første gang. Her spiller verken interesse, erfaring eller ferdighetsnivå noen rolle. Det handler om å ha det artig, være sosial og i fysisk aktivitet. For å kunne delta på denne aktiviteten må man være medlem av IF Kilkameratene. Medlemskapet gir nødvendig forsikring av deltakerne, noe klubben er pliktig å påse at alle har. Medlemskapet koster kr. 200 pr. år. Medlemskapet tegnes via følgende link: https://kilkam.no/bli-medlem/. Det påløper forøvrig ingen andre avgifter, Kilkam besørger leie av bane og hall samt en ansvarlig voksen for selve gjennomføringen. For interesserte er det bare å sende forespørsel om å være med i denne fbgruppen «Nordkraft ArtigFotball»For påmelding sendes fullt navn, telefonnummer og epostadresse til post@snekkermartin.noTa gjerne kontakt med Martin Lauritzen hvis det skulle være noen spørsmål: Post@snekkermartin.no.