Kilkam er en voksende klubb og ønsker å tilby ungdommer et lavterskel tilbudKilkam har utviklet et tilbud vi kaller for «Artig fotball» som er et lavterskeltilbud for ungdomsskole- og videregående skole elever som enten har sluttet eller kanskje har lyst til å prøve seg på fotball for første gang. Her spiller verken interesse, erfaring eller ferdighetsnivå noen rolle. Det handler om å ha det artig, være sosial og i fysisk aktivitet. For å kunne delta på denne aktiviteten må man være medlem av IF Kilkameratene. Medlemskapet gir nødvendig forsikring av deltakerne, noe klubben er pliktig å påse at alle har. Medlemskapet koster kr. 200 pr. år. Medlemskapet tegnes via følgende link: https://kilkam.no/bli-medlem/Det påløper forøvrig ingen andre avgifter, Kilkam besørger leie av bane og hall samt en ansvarlig voksen for selve gjennomføringen. Treningen vil måtte gjennomføres til de enhver tid gjeldende regler og retningslinjer i forhold til Covid 19. Med dagens situasjon betyr det at barn og unge under 20 år kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt, både ute og inne. De kan også unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. De tre hovedprinsippene er:1. Syke personer skal holde seg hjemme. Ved symptomer på sykdom vil man bli sendt hjem2. God hånd- og hostehygiene. Vi desinfiserer hender før og etter aktivitet3. Vi holder minst 1 meters avstand og redusere kontakt når vi ikke spillerTreningene vil være i Tianhallen lørdager kl13-14.30. For interesserte er det bare å sende forespørsel om å være med i denne fbgruppen “Nordkraft ArtigFotball”For påmelding sendes fullt navn, telefonnummer og epostadresse til post@snekkermartin.noTa gjerne kontakt med Martin Lauritzen eller Christoffer Ervik hvis det skulle være noen spørsmål:Post@snekkermartin.no Christofferervik@kilkam.no