Sist helg deltok to av våre jenter på kretssamling på Sortland, Silje Haukebøe og Benedicte Torbergsen. Der fikk de mye tid sammen med de andre kretslagsspillerne samt at de gjennomførte både treninger og kamper sammen med sine nykomponerte kretslag. Vi i Kilkam fikk en liten prat med vår 15 år gamle keeper Silje i etterkant av endt samling søndag kveld.

– Silje, hva var det beste med denne samlinga?

– Det beste må ha vært å få møte de andre jentene igjen etter nesten ett år siden sist kretslagsaktivitet. Det å få spille sammen med de beste i sin årsklasse fra hele kretsen er jo også veldig artig.

– Hva slags nye impulser og inntrykk sitter du igjen med etter ei slik helg da, Silje?

– Jeg har fått satt meg nye mål fram mot neste samling og også videre når det kommer til trening og fram mot sesongstart i egen klubb. Jeg har lært mye og vi har blitt en veldig sammensveisa gjeng i løpet av helga. Samtidig har vi også gode trenere som følger oss godt opp!

– Ja, hva har du egentlig lært denne helga?

– Jo jeg føler selv jeg har forbedret meg mye bare i løpet av disse øktene når det gjelder å lese spillet og å involvere seg slik at man blir en god lagspiller.

Vi i Kilkam ønsker både Silje, Benedicte og alle spillerne i klubben vår lykke til videre med aktivitetene i fortsettelsen!

May be an image of 10 people and people standing

Get more messages for IF Kilkameratene

You can add a Messenger button to your post to get more messages for IF Kilkameratene.