Vi oppfordrer våre medlemmer til å støtte opp om en av Harstads nye ungdomsberdrifter. En ungdomsbedrift med fokus på et bærekraftig samfunn med spesiell tanke på gjenbruk av sportsutstyr.

Les med om ungdomsbedriften Sportwap UB og deres arrangement i innlegget under;

Hei!             

Vi er en ungdomsbedrift fra Heggen VGS med navn Sportswap UB. Bedriften består av 
en kompisgjeng på 9 gutter som alle er tidligere eller nåværende idrettsutøvere.  

Vår forretningsidé er å samle inn brukt sportsutstyr til barn og unge i Harstad og omegn og selge utstyret til en svært billig pris på to arrangementer som vil foregå i krafthallen i Harstad. Alt av utstyr som blir til overs gis til Childrens Burn & Wound Care Foundation eller til Turbua som låner ut brukt sportsutstyr.  

Dersom dere har utstyr til som kan gis bort, ta kontakt med daglig leder i SportSwap UB Tobias Solvang Knudsen på telefon 908 444 16 eller på vår mail: sportswapub@gmail.com.    

Vi ønsker primært fotballsko, innesko, skiutstyr og lignende. MEN, produktene skal forhåpentligvis få nye eiere så vi er primært interessert i produkter som er i brukbar stand. 

Alle ansatte i ungdomsbedriften har vært og er aktive innenfor idrett. Vi tror vi kan gi gode råd om valg av utstyr på arrangementsdagene. I tillegg vil også legge til rette for aktiviteter til barn og ungdom på arrangementet med hoppeslott og loddtrekninger med flotte premier slik at dette kan bli en ordentlig gjenbruksfest for folk i Harstad. 

Innsamlingen av utstyr vil foregå gjennom dør til dør aksjoner, samarbeid med avfallsselskaper, samarbeid med idrettslag og gjennom aktiv bruk av sosiale medier. 

Arrangement nummer 1 vil foregå i Krafthallen i Medkila 26. November klokka 12 – 14  

Følg oss på sosiale medier:  Instagram: sportswap_.ub 

Facebook: SportSwap UB 

 
Ønsker du å være bærekraftig? 
Gi oss dine produkter som kan bli brukt av andre, så skal vi hjelpe produktene dine med å få en ny eier – for en svært billig penge.