Vi har fått flere skiløpere i klubben. I alle aldre, fra siste års barnehagebarn/1. klasse og helt opp til juniornivå. Juniorene kan vise til gode resultater. Vi har solide trenere, smørere og tilretteleggere. Og det er en stor glede for oss å bli kjent med nye foreldre som aktivt følger opp.   

KILKAM SKI har sin base i underetasjen i tidtakerbua. Dette er varmestua vår, her har vi anledning til å ha sosial samling, spesielt på onsdager med saft og kaffe. Utafor har vi  skiarenaen der våre løypekjørere sørger for flotte treningsforhold.

For litt over et år siden anskaffet vi nye vester/luer. Vi har gått fri for vester til noen av de yngste, men har nå sendt en ny bestilling slik at det blir vest/lue til alle som ønsker i februar.  

Vi ønsker enda flere barn/unge velkommen som medlemmer i skigruppa. Det er ikke noe mål å bli norgesmester eller verdensmester på ski. Kilkam har som hovedformål å aktivisere barn og unge, skape mestring og sosialt fellesskap. (Henvendelse: Pål Skillingstad 99582025, Frode Karlsen 90934407, Arve Jørgensen (minste lekegruppe) 90195390)

KRAFTRENNAN

arrangeres onsdager i februar 2023. 1. renndag er onsdag, 1.2. For alle barn og unge. Premiering etter det 4. rennet. Se eget oppslag. 

BARNAS SKIDAG

Blir arrangert i slutten av mars. Vi håper på godt oppmøte! Det blir eget oppslag om dette senere.