Onsdag 1 Februar 2023 braker det endelig løs med Kilkam Kraftrenn igjen. Vær så snill å spre budskapet!

Det arrangeres fire barneskirenn på onsdager i februar. Link til påmeldingsskjema finner dere nedenfor. Påmeldingen er gyldig for alle fire renn (husk påmelding senest kvelden før rennet siden vi skriver ut startlister tidlig på renndagen).

«Dato for det årlige arrangementet BARNAS SKIDAG blir søndag, 19. mars. Det blir renn på Kilkam Arena samt at det legges til rette for stor aktivitet i skileikebakken. Flere opplysninger kommer. SETT AV DATOEN!»

Det koster 200 kr å være med uavhengig av hvor mange renn man går. Det gis søskenmoderasjon slik at påmeldingen koster 150 kr per barn dersom man melder på flere søsken.

Vi håper flest mulig kan betale med Vipps til 696348 for å spare tid og redusere køen i påmeldinga. Vær klar til å vise Vippskvittering ved startnummerutdelingen på første renn dere deltar på.

Det er også mulig å melde seg på ved oppmøte, men påmelding på nett sparer tid og minsker køen. Lang kø ved påmeldinga har vært en flaskehals tidligere år. Vi har derfor et «gebyr» på 50 kr for registrering ved oppmøte like før rennet.

Også i år trenger vi en sporty STAB. Uten stab ingen Kilkam Kraftrenn. Håper de som kan bidra melder seg på så raskt som mulig slik at vi får staben klar ASAP. Påmelding STAB via linken nedenfor: