I det siste har Kurt Gulbrandsen med flere ryddet unna kratt og trær som skal gjøre det enklere for bedre skiløyper til vinteren. Kurt hadde med seg et godt team som besto av Knut Solstad, Frank Formo, Frode Benjaminsen og Karl Ole Oppedal. Middagsholla til Gapahuken i Breivika var distansen som ble ryddet. Kurt kunne melde god stemning og en herlig innsats av alle som var involvert. Han presiserer også at grunneieren har vært lett å samarbeide med da de ga dem tillatelse til å «rydde» unna på deres eiendommer. Nå er «scooter»-gjengen klar for en spennende vinter i møtet der det skal kjøres løypenett fra Kilbotn til gapahuken ved Lillehinnstein. Jobben de nå har gjort vil gjøre løypen mer turvennlig, og det blir lettere å kjøre løypen med scooter og sporsetter. Vi i Kilkam er stolte over den fantastiske jobben som er gjort!

Så det er ikke bare på vinteren det må gjøres dugnad med løypekjøring, støtt vårt arbeid på Vipps: 551064

Liten videosnutt fra jobben i høst.